Bowlen.nl  
  vrijdag 4 december 2020 Nederlandse Bowling Federatie Nederlandse Bowling Federatie Facebook Twitter Instagram Mobiele App
 
Welkom
 

Welkom op de website van NBF RCT (regionaal coördinatieteam) Utrecht. Op deze website vind je onze contactgegevens en vind je informatie over de Regionale Jeugd Trio League, de regionale jeugdselectie en de activiteiten die wij voor senioren en de doelgroep 50+ in de regio organiseren.

 


Nieuws
 

Bestuurderstoernooi RCT Utrecht

dinsdag 5 september 2017

Cees Hootsen en Marcel Pistorius hebben in het voorjaarsoverleg het idee gelanceerd om aan het begin van het nieuwe bowlingseizoen een bestuurderstoernooi te organiseren. Tijdens dit toernooi hebben we een mooie combinatie gemaakt van het beoefenen van onze favoriete sport, het wederzijds kennismaken en het uitwisselen van ervaringen. Besturen van Nieuwegeinse BV, BV Utrecht, BV Leusden, BV Almere en BV Veenendaal waren van de partij.


Cees Hootsen had verschillende formats bedacht. De uitdaging werd nog groter omdat het centrum op de verschillende banenparen een ander oliepatroon had neergelegd.

 

 

 << Terug naar nieuwsberichten